Pečeme chleba - www.silaprozivot.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=mcInQXtOxPs

doporučení:

S kváskem je to tak: pořiď si kváskový oddělek nejlépe u někoho, kdo už nějaký čas peče. Kvásek zraje a funguje lépe čím je starší. Udělat nový kvásek je také možné, ale ty bakterie nejsou tak výkonné.
Posíláme recept na kvásek Dr. Brukera
1.stupeň
3PL čerstvě namleté žitné mouky
3PL vody 40°C
promíchat a 2 dny nechat stát při přiteplotě 25 -28 °C
2.stupeň (smíchat s 1.)
3PL čerstvě namleté žitné mouky
3PL vody 40°C
promíchat a 24 hodin nechat stát při přiteplotě 25 -28 °C
3.stupeň (smíchat s 1.a 2.)
dále 100g čerstvě namleté žitné mouky
smíchat se 100ml vody 40°C
promíchat a 24 hodin nechat stát při přiteplotě 25 -28 °C

nyní máš kvásek a můžeš pokračovat tak jak je ukázáno ve videu.
Nezapomeň odebrat jen polovinu kvásku na pečení.

      

KONTAKT
PODPORA STRÁNEK: 

VAŠI PODPOROU PŘISPÍVATE
K ROZVOJI TĚCHTO STRÁNEK

 FIO BANKA:  26 00 29 86 39 / 2010
"dar"

PODPORA STRÁNEK: 
ČSOB:
IBAN:
SK10 7500 0000 0040 1433 3226
SWIFT KOD:  CEKOSKBX 

"KONTAKT " E-mail: 

Škola léčitele - Tranformace Ducha
Léčení vztahů
Zdraví
Transformace  vědomí do lásky
Galerie obrazů
Doporučujeme
Kontakt